Actueel op Flipit

  • Nieuwsblad
  • Knack
  • Radio 1
  • The Next Web
  • Emerce
  • Express

Droomjob wedstrijd: Win 200 euro te besteden bij bol.com

Heeft u een droomjob? Daar kunt u nu een cadeaubon van 200 euro mee verdienen! Het enige wat u hiervoor moet doen is uw droomjob beschrijven en uitleggen waarom u dit graag zou willen. U kunt tot en met 30 oktober 2015 deelnemen aan deze wedstrijd. Op 31 oktober 2015 wordt de winnaar bekend gemaakt en wordt de cadeaubon van 200 euro naar degene met het tofste en meest originele idee toegestuurd.

Neem deel door de volgende gegevens op te sturen naar droomjob@flipit.com:

  • Naam + leeftijd.
  • Naam universiteit / school, scholingsjaar + studierichting.
  • Uitleg van uw droombaan.
  • Reden(en) waarom dit uw droombaan zou zijn.

Veel plezier met het bedenken en beschrijven van uw droomjob!

Als je korting plezant vindt, dan gaat Flipit je zeker bevallen. Je vindt hier honderden kortingscodes van jouw favoriete winkels, die je kan gebruiken bij het online shoppen. Voor je het doorhebt, bespaar je zo al gauw €10 of 10% korting op je bestelling. Flipit.com is wereldwijd actief, maar hier op Flipit België kan je terecht voor alle actuele kortingscodes en promoties in België. Helemaal gratis en voor niks.

Up-to-date
Elke dag verschijnen er vele nieuwe kortingscodes en promoties, zodat je altijd direct up-to-date bent van de beste deals van het moment. Op de homepagina vind je de top 10 van onze beste codes, de nieuwste codes, codes die exclusief op Flipit te vinden zijn en nog veel méér topdeals. Vergeet niet om ons Flipit Plus magazine eens te bekijken voor toffe actuele artikelen.

Je hebt waarschijnlijk wel eens bij de superette of winkel een papieren kortingsbon gebruikt. Kortingscodes werken op dezelfde manier, maar dan online. In plaats van een bon uit te knippen en mee te nemen naar de winkel, ga je nu naar Flipit.com en gebruik je de kortingscode tijdens het bestellen in de webwinkel.

Met een kortingscode kun je verschillende kortingen ontvangen. De ene keer profiteer je van gratis verzending of 10% korting en de andere keer ontvang je €20 korting of een cadeau bij je bestelling. Staat er exclusief bij een code? Dan weet je zeker dat je deze code alleen bij Flipit zult vinden.

Code gebruiken
Als je een kortingscode hebt gevonden op Flipit, hoef je hem alleen nog in te vullen tijdens het bestellen in de webshop. Vaak vind je een veld voor een kortingscode in je digitale winkelmandje. Bij sommige winkels is het vak goed zichtbaar en bij andere winkels moet je even goed zoeken. Webshops benoemen deze kortingscodes vaak op verschillende manieren: van kortingscode, promocode en voucher tot aan coupon of actiecode

Je kunt ook lid worden van Flipit. Dat betekent: méér kortingen. Als lid ontvang je exclusieve kortingen, want sommige acties zijn exclusief toegankelijk voor leden. Bij Flipit ben je echter niets verplicht, want je kunt ook korting scoren zonder lid te worden. Lid worden is gratis en heel simpel. Met je Flipit account heb je onbeperkt toegang tot alle exclusieve kortingscodes voor leden. 

10 topdeals in je mailbox
Als lid kan je ook onze wekelijkse onze nieuwsbrief met de beste kortingscodes ontvangen. Dan ben je direct op de hoogte van de beste deals en loop je geen topdeal mis. Wil je ook besparen net als 250.000 Flipit leden in België?

Meld je dan meteen aan bij Flipit!