Actueel op Flipit

  • Metro
  • Bloovi
  • Wijs
  • The Next Web
  • Emerce
  • Twinkle

Flipit.com is een kortingscode website en helpt je om tijdens het online shoppen eenvoudig te besparen. Het team van Flipit is gek op besparen en daar willen we graag ook onze bezoekers bij helpen. We werken samen met onze favoriete webwinkels en zorgen ervoor dat je met kortingscodes en promoties kunt genieten van toffe kortingen. 

Elke dag nieuwe deals
Er zijn verschillende mogelijkheden voor online korting. Kortingscodes zijn onze favoriet, maar we zoeken ook naar aanbiedingen, sales en de beste deals tijdens de solden. Dagelijks verzamelt het Flipit team de beste deals en promoten deze voor een groot aantal webshops. Codes en acties kun je altijd gratis gebruiken zonder enige verplichting. In de top 10 staan de beste kortingscodes, maar ook bij je favoriete winkel of categorie heb je zo een goede korting te gevonden.

Veel plezier!

Je hebt vast weleens bij een supermarkt of winkel een papieren kortingsbon gebruikt. Kortingscodes werken op dezelfde manier, maar dan online. In plaats van een bon uit te knippen en mee naar de winkel te nemen, ga je naar Flipit.com en gebruik je de kortingscode tijdens het bestellen in de webwinkel.

Met een kortingscode kun je verschillende kortingen ontvangen. De ene keer profiteer je van gratis verzending of 10% korting en de andere keer ontvang je €20 korting of een cadeau bij je bestelling. Staat er exclusief bij een code? Dan weet je zeker dat je deze code alleen bij Flipit zult vinden.

Code gebruiken
Als je een kortingscode hebt gevonden op Flipit, hoef je hem alleen nog in te vullen tijdens het bestellen in de webshop. Vaak vind je een veld voor een kortingscode in je digitale winkelmandje. Bij sommige winkels is het vak goed zichtbaar en bij andere winkels moet je even goed zoeken. Webshops benoemen deze kortingscodes vaak op verschillende manieren: van kortingscode, promocode en voucher tot aan coupon of actiecode

Je kunt ook lid worden van Flipit. Dat betekent: méér kortingen. Als lid ontvang je exclusieve kortingen, want sommige acties zijn exclusief toegankelijk voor leden. Bij Flipit ben je echter niets verplicht, want je kunt ook korting scoren zonder lid te worden. Lid worden is gratis en heel eenvoudig. Met je Flipit account heb je onbeperkt toegang tot alle exclusieve kortingscodes voor leden. 

10 topdeals in je mailbox
Als lid kun je ook onze wekelijkse onze nieuwsbrief ontvangen met de beste kortingscodes. Dan ben je direct op de hoogte van de beste deals en loop je geen topdeal mis. Wil je ook besparen net als 250.000 Flipit leden in België?

Meld je nu hier direct aan bij Flipit! 

Sommige mensen hebben altijd korting. Maar hoe? In ons gratis online magazine Flipit Plus lees je hoe je dagelijks geld kunt besparen en we geven handige tips die je kunt gebruiken tijdens het online shoppen: van interessante goedkope webwinkels tot aan informatie over solden en hoe je kunt besparen op je telefoonrekening.

Meewerken aan Flipit Plus?
​Lijkt het je leuk om een bijdrage te leveren aan Flipit Plus magazine? Neem contact met ons op , want we willen ook jouw beste tips om te besparen niet missen!