Actueel op Flipit

  • Metro
  • Bloovi
  • Wijs
  • The Next Web
  • Emerce
  • Twinkle

Als je gek op korting bent, vind je Flipit zeker tof. Je vindt hier honderden kortingscodes van je favoriete winkels die je kunt invullen tijdens het online shoppen. Vóór je het weet, krijg je dan bijvoorbeeld een plezante €10 of 10% korting op je bestelling. Flipit.com is wereldwijd actief, maar hier op Flipit België kun je terecht voor alle actuele kortingscodes en promoties in België, helemaal voor niets. 

Up-to-date
Elke dag verschijnen er vele nieuwe kortingscodes en promoties, zodat je altijd direct up-to-date bent van de beste deals van het moment. Op de homepagina vind je de top 10 van onze beste codes, de nieuwste codes, codes die exclusief op Flipit te vinden zijn en nog veel méér topdeals. Vergeet niet om ons Flipit Plus magazine eens te bekijken voor toffe actuele artikelen.

Je hebt vast weleens bij een supermarkt of winkel een papieren kortingsbon gebruikt. Kortingscodes werken op dezelfde manier, maar dan online. In plaats van een bon uit te knippen en mee naar de winkel te nemen, ga je naar Flipit.com en gebruik je de kortingscode tijdens het bestellen in de webwinkel.

Met een kortingscode kun je verschillende kortingen ontvangen. De ene keer profiteer je van gratis verzending of 10% korting en de andere keer ontvang je €20 korting of een cadeau bij je bestelling. Staat er exclusief bij een code? Dan weet je zeker dat je deze code alleen bij Flipit zult vinden.

Code gebruiken
Als je een kortingscode hebt gevonden op Flipit, hoef je hem alleen nog in te vullen tijdens het bestellen in de webshop. Vaak vind je een veld voor een kortingscode in je digitale winkelmandje. Bij sommige winkels is het vak goed zichtbaar en bij andere winkels moet je even goed zoeken. Webshops benoemen deze kortingscodes vaak op verschillende manieren: van kortingscode, promocode en voucher tot aan coupon of actiecode

Je kunt ook lid worden van Flipit. Dat betekent: méér kortingen. Als lid ontvang je exclusieve kortingen, want sommige acties zijn exclusief toegankelijk voor leden. Bij Flipit ben je echter niets verplicht, want je kunt ook korting scoren zonder lid te worden. Lid worden is gratis en heel eenvoudig. Met je Flipit account heb je onbeperkt toegang tot alle exclusieve kortingscodes voor leden. 

10 topdeals in je mailbox
Als lid kun je ook onze wekelijkse onze nieuwsbrief ontvangen met de beste kortingscodes. Dan ben je direct op de hoogte van de beste deals en loop je geen topdeal mis. Wil je ook besparen net als 250.000 Flipit leden in België?

Meld je nu hier direct aan bij Flipit! 

Sommige mensen hebben altijd korting. Maar hoe? In ons gratis online magazine Flipit Plus lees je hoe je dagelijks geld kunt besparen en we geven handige tips die je kunt gebruiken tijdens het online shoppen: van interessante goedkope webwinkels tot aan informatie over solden en hoe je kunt besparen op je telefoonrekening.

Meewerken aan Flipit Plus?
​Lijkt het je leuk om een bijdrage te leveren aan Flipit Plus magazine? Neem contact met ons op , want we willen ook jouw beste tips om te besparen niet missen!