Actueel op Flipit

  • Nieuwsblad
  • Knack
  • Radio 1
  • The Next Web
  • Emerce
  • Express

Tijdens Black Friday en Cyber Monday kan u profiteren van speciale kortingsacties bij uw favoriete winkels. Het lijkt erop dat het Amerikaanse festijn eindelijk ook voet aan wal krijgt in ons land, want heel wat winkels geven van vrijdag tot en met maandag extra korting. Een goed moment dus om uw aankopen voor de feestdagen aan te schaffen.

Hier op Flipit.com hebben wij alle speciale Black Friday en Cyber Monday kortingen voor u verzameld. U kan hier gebruik maken van (exclusieve) kortingscodes en speciale acties om extra goedkoop te shoppen bij uw favoriete webwinkels. Wees er wel snel bij want alle kortingen zijn maar korte tijd geldig.

Weet u niet precies wat Black Friday en Cyber Monday is of wil u weten in welke webwinkels u de hoogste kortingen vindt? Lees dan ook het artikel met “insider tips” dat onze redactie over het evenement schreef.

Als je korting plezant vindt, dan gaat Flipit je zeker bevallen. Je vindt hier honderden kortingscodes van jouw favoriete winkels, die je kan gebruiken bij het online shoppen. Voor je het doorhebt, bespaar je zo al gauw €10 of 10% korting op je bestelling. Flipit.com is wereldwijd actief, maar hier op Flipit België kan je terecht voor alle actuele kortingscodes en promoties in België. Helemaal gratis en voor niks.

Up-to-date
Elke dag verschijnen er vele nieuwe kortingscodes en promoties, zodat je altijd direct up-to-date bent van de beste deals van het moment. Op de homepagina vind je de top 10 van onze beste codes, de nieuwste codes, codes die exclusief op Flipit te vinden zijn en nog veel méér topdeals. Vergeet niet om ons Flipit Plus magazine eens te bekijken voor toffe actuele artikelen.

Je hebt waarschijnlijk wel eens bij de superette of winkel een papieren kortingsbon gebruikt. Kortingscodes werken op dezelfde manier, maar dan online. In plaats van een bon uit te knippen en mee te nemen naar de winkel, ga je nu naar Flipit.com en gebruik je de kortingscode tijdens het bestellen in de webwinkel.

Met een kortingscode kun je verschillende kortingen ontvangen. De ene keer profiteer je van gratis verzending of 10% korting en de andere keer ontvang je €20 korting of een cadeau bij je bestelling. Staat er exclusief bij een code? Dan weet je zeker dat je deze code alleen bij Flipit zult vinden.

Code gebruiken
Als je een kortingscode hebt gevonden op Flipit, hoef je hem alleen nog in te vullen tijdens het bestellen in de webshop. Vaak vind je een veld voor een kortingscode in je digitale winkelmandje. Bij sommige winkels is het vak goed zichtbaar en bij andere winkels moet je even goed zoeken. Webshops benoemen deze kortingscodes vaak op verschillende manieren: van kortingscode, promocode en voucher tot aan coupon of actiecode

 

Sommige mensen hebben altijd korting. Maar hoe? In ons gratis online magazine Flipit Plus lees je hoe je dagelijks geld kunt besparen en we geven handige tips die je kunt gebruiken tijdens het online shoppen: van interessante goedkope webwinkels tot aan informatie over solden en hoe je kunt besparen op je telefoonrekening.

Meewerken aan Flipit Plus?
​Lijkt het je leuk om een bijdrage te leveren aan Flipit Plus magazine? Neem contact met ons op , want we willen ook jouw beste tips om te besparen niet missen!

 

Je kunt ook lid worden van Flipit. Dat betekent: méér kortingen. Als lid ontvang je exclusieve kortingen, want sommige acties zijn exclusief toegankelijk voor leden. Bij Flipit ben je echter niets verplicht, want je kunt ook korting scoren zonder lid te worden. Lid worden is gratis en heel simpel. Met je Flipit account heb je onbeperkt toegang tot alle exclusieve kortingscodes voor leden. 

10 topdeals in je mailbox
Als lid kan je ook onze wekelijkse onze nieuwsbrief met de beste kortingscodes ontvangen. Dan ben je direct op de hoogte van de beste deals en loop je geen topdeal mis. Wil je ook besparen net als 250.000 Flipit leden in België?

Meld je dan meteen aan bij Flipit!