Black Friday 2017

Door Kim     14 september 2017   |  terug naar Flipit Plus

Black Friday België: profiteer van vele kortingen

Black Friday 2017 valt dit jaar op 24 november. Heb jij deze dag al geblokt in je agenda? Nee? Snel doen dan! Voor de echte koopjesjager is dit namelijk de perfecte dag om extra straffe kortingen te scoren!
Nu horen we je denken: “Wat is Black Friday en hoe kan ik op die dag extra besparen op mijn aankopen?” We gaan je dat in dit artikel haarfijn uitleggen, zodat jij straks precies weet hoe je maximaal kunt bezuinigen bij veel shops!

>>>BLACK FRIDAY 2017: VAN 24 TOT 27 NOVEMBER PROFITEERT U VAN MEGAKORTINGEN ONLINE<<<

Wat is Black Friday?

Eerst maar een stukje historie, zodat je weet waar Black Friday vandaan komt. De hysterie is ontstaan in de Verenigde Staten en de term werd in eerste instantie gebruikt om de verkeersdrukte op de dag na Thanksgiving aan te geven. Later werd de term gebruikt als de dag waarop winkeliers uit de rode cijfers gingen en in de zwarte cijfers kwamen, de dag waarop ze dus winst gingen maken.

Tegenwoordig wordt deze drukste winkeldag van het jaar als ‘Black Friday’ omschreven, waar veel winkels torenhoge kortingen uitdelen op veel producten. De winkels gaan in de Verenigde Staten vaak al s ’nachts open en is het dringen om vooraan de rij te staan om zo de beste deals te kunnen scoren.

Drukste shop dag van het jaar

Black Friday speelt zich dus altijd af op de dag na Thanksgiving. Veel Amerikanen zijn dan vrij en hebben dan de tijd om inkopen te doen voor de kerst. Een grote mensen menigte die allemaal hun slag willen slaan, dit zorgt natuurlijk ook voor veel problemen!
In de Verenigde Staten lopen de mensen elkaar letterlijk omver bij het openen van de deuren. Zo is bijvoorbeeld in 2008 een werknemer overleden toen de mensenmassa naar binnen stormde en over de gevallen man heen liepen. Zo zijn er nog talloze andere incidenten bekend, je zou dan ook wel kunnen stellen dat het niet geheel ongevaarlijk is om te shoppen op Black Friday! Kijk maar eens naar onderstaand filmpje, durf jij nog te gaan?


Black Friday België

Gelukkig kent ons land (nog) geen gekke taferelen met duwen en trekken om de koopjes te pakken.
Het is ook helemaal niet nodig om de deur uit te gaan om mee te doen met deze shop dag! Je kunt gewoon achter je laptop kruipen en vanuit de luie stoel zoeken naar de beste Black Friday deals.
Veel merken en winkels bieden namelijk ook online kortingen de beste kortingen van 't jaar aan.

Zoek op onze website naar je favoriete winkel en ontdek welke kortingen er worden aangeboden!

De 3 meest populaire Black Friday Deals in onze Belgische webshops

→ Black Friday bol.com
Bol.com doet ook mee aan de koopgekte! Bespaar op deze dag extra veel op verschillende producten zoals: computers, televisies, speelgoed en boeken. Kijk op speciale Black Friday pagina en vind een bol.com kortingscode of aanbieding!

 

→ Black Friday MediaMarkt
Of je nu zoekt naar foto & video apparatuur, huishoud producten, telefoons of computers, MediaMarkt biedt het allemaal aan! Op Black Friday vind je verschillende MediaMarkt aanbiedingen en kortingscodes, dat wordt dus shoppen, shoppen en nog eens shoppen!


→ Black Friday Amazon

Amazon kan natuurlijk niet achterblijven tijdens Black Friday 2017! Sla hier je slag voor verschillende boeken en kindle-boeken!

 

Andere populaire webshops die extreem hoge Black Friday kortingen geven:

1. ICI PARIS XL: Black Friday korting van €20 OF 25% korting op ALLES
2. Groupon: een exclusieve kortingscode waarmee u -40% of €10 EXTRA bespaart (u betaalt bv. 219 euro voor een Macbook)
3. Nike: tijdelijke kortingscode voor 30% extra korting bovenop de sale (-40%) 
4. Zalando: profiteer ook van Black Friday kortingen op de nieuwste mode → 10% exclusieve korting tijdens Black Friday 

Kim

Kim, Dagelijks zoek ik bij Flipit de beste acties en kortingscodes van België en plaats deze voor u online. Zelf shop ik graag mode en toffe uitjes met een fijne korting.

Lees méér over Kim

Méér artikelen

Praat mee!

Een prangende vraag? Of iets delen met andere bezoekers? Laat hier je reactie achter.