Yoox

Yoox promotiecodes België

Overzicht van actuele Yoox.be kortingscodes in mei 2017

  • Deze maand zijn er 15 acties geplaatst
  • 18 actieve kortingen

De grootste online voordelen van Yoox

Yoox levering

Als je je favoriete items hebt besteld, dan wil je het natuurlijk heel graag snel binnen hebben. Dit is zeker mogelijk bij Yoox. Je kunt kiezen uit een aantal leveringsopties, zoals de standaard levering (€13) of zelfs je pakket de Next Day (€34) ontvangen.

Yoox code

Wij van Flipit hebben de meest actuele Yoox kortingscodes voor jou beschikbaar. Soms hebben wij ook een exclusieve code. Dit betekent dat alleen wij deze kortingscode aanbieden en dat dit de beste code is op dat moment. Houd onze pagina dus in de gaten!

Online betalen

Een andere voordeel van Yoox is dat je zelf kunt kiezen hoe je betaalt. Bijvoorbeeld met een Credit- of Debit Card, PayPal, Sofort Banking of Cash on Delivery. Houd er rekening mee dat met de laatst genoemde betaalwijze u €5,50 extra betaalt.

Yoox sale

Het kan zijn dat je soms wel eens denkt dat bepaalde artikelen aan de hoge kant liggen qua prijs. Hier heeft Yoox België natuurlijk ook aan gedacht. In de Yoox sale scoor je leuke (designer) artikelen met flinke kortingen tot wel 60%.

Yoox return

Te kleine maat besteld of juist te groot? Jammer, maar dit kan gebeuren. Binnen 15 dagen kan jij je pakketje kosteloos versturen en omruilen in de juiste maat of een ander artikel.

Yoox App

Shop overal wanneer je maar wilt met de Yoox App. Deze is beschikbaar in de App Store (iOS) en in de Google Play (Android). Met één druk op de knop bestel en betaal je! Zo simpel is het.

Aanbiedingen van populaire winkels

Vergelijkbare codes en kortingen voor Yoox

Andere winkels die u kunnen interesseren

Praat mee op ons forum van Yoox

Stel hier uw vraag over Yoox of deel uw ervaring.

Deze verlopen Yoox aanbiedingen heeft u gemist

Helaas... Deze acties van Yoox zijn verlopen. Soms zijn oude acties nog steeds geldig!
Geniet van €353 korting op een Alexander Wang blazer bij YOOX
TIJDELIJK → 20% Yoox korting op véél artikelen
Pak nu nóg eens 40% extra Yoox korting op de promoties
Betaal geen verzendkosten bij Yoox