HelloFresh

HelloFresh kortingscodes in mei 2018

Gebruik deze HelloFresh actiecode voor extra korting op maaltijdboxen

  • 6 actieve kortingen

HelloFresh België

Vanaf 2015 zijn de maaltijdboxen van HelloFresh ook in België verkrijgbaar. Zo bestel je een gezonde maaltijd eenvoudig online en hoef je geen boodschappen te doen. Handig!

Opzeggen

Het is super easy om het abbonnement op te zeggen, je regelt dit makkelijk en snel online. Het abbonnement is wekelijks opzegbaar dus je kunt makkelijk verschillende boxen uitproberen!

Veggieboxen

Naast de originalbox kun je bij HelloFresh ook een veggiebox bestellen. Deze box is iets duurder dan de original, maar bevat dus uitsluitend vegetarische producten.

Verzendkosten

HelloFresh werkt heel simpel. Kies een box met gezonde recepten en verse ingrediënten. Maak een account aan en de betreffende box wordt GRATIS thuisbezorgd in Vlaanderen en Brussel.

Duurzaam

Voedsel weggooien is zonde, en zo denkt HelloFresh er ook over. Eten wat over is schenken ze daarom aan de Voedselbank. Ook met het recyclen van het karton wat ze gebruiken wil HelloFresh laten zien dat het een duurzaam bedrijf is.

Fruitbox

De maaltijd boxen van HelloFresh België zijn gezond. Maar wil je helemaal veel vitamines binnen krijgen, dan is de fruitbox een goede aanvulling. Gemiddeld zitten er 15 stukken fruit in de box.

Aanbiedingen van populaire winkels

Vergelijkbare codes en kortingen voor HelloFresh

Hoe gebruik je een HelloFresh kortingscode?

Soms is het lastig waar je in het bestelproces nou precies de kortingscode kan invoeren. In het geval van HelloFresh is dat vrij gemakkelijk, toch beschrijven we hieronder alle stappen zodat je kortingscode goed verrekend wordt.

1. Kies jouw box

Bij HelloFresh kun je kiezen uit drie verschillende boxen: 1. Originalbox, 2. Vegiebox, 3. Fruitbox. De namen verhullen al wat je in deze boxen kunt vinden, door op de button 'Box bekijken' te klikken kun je de box bestellen.

hellofresh-boxen


2. Kies het aantal personen en maaltijden

Je kunt kiezen uit een 3-maaltijdenbox of uit een 5-maaltijdenbox, beide voor 1 tot 6 personen. Vul vervolgens je postcode in en klik op volgende. Je kunt dan aangeven op welke datum en tijd je de box wil ontvangen. Deze optie is erg handig, er kan zelfs tot 22:30 bezorgd worden! Klik op de button 'Klik en bestel' om naar de volgende stap in het bestelproces te gaan.

HelloFresh bestellen


3. Kortingscode invoeren

In het scherm 'Mijn boodschappenmand' is het tijd om de HelloFresh kortingscode in te voeren. Vink 'Heb je een kortingscode?' aan en het kortingscode vak verschijnt. Kopieer de code van Flipit (die bovenaan deze pagina te vinden is) en plak de code in het veld op HelloFresh.

HelloFresh kortingscode invoeren

Voer je een geldige kortingscode in, dan wordt de korting gelijk berekend. In ons geval bedroeg de korting €18, waardoor we maar liefst 50% besparen. De verzending is daarnaast ook nog eens gratis. Klik op 'Naar de kassa' om naar de laatste stap in het bestelproces te gaan.

Hello Fresh afrekenen

Zoals je kunt zien in bovenstaande afbeelding is de kortingscode goed verrekend. Op de laatste pagina hoef je alleen nog je gegevens in te vullen en te betalen, succes! Mocht je ondanks deze HelloFresh handleiding toch nog vragen hebben, laat het weten in de comments.

Praat mee op ons forum van HelloFresh

Stel hier uw vraag over HelloFresh of deel uw ervaring.

Deze HelloFresh kortingen heeft u gemist

Deze kortingen van HelloFresh zijn verlopen. Soms zijn oude acties nog steeds geldig.
Ontvang ruim 4 EUR korting op HelloFresh boxen
Geniet met het hele gezin van HelloFresh met korting
Betaal €3 per maaltijdbox met deze HelloFresh korting
Begin gezond aan het nieuwe jaar met HelloFresh