Gratis verzending bij bol.com

Door Bram     6 januari 2016   |  terug naar Flipit Plus

Nét geen €20 bestelwaarde

Steeds meer webwinkels bieden, vaak vanaf een bepaald bedrag, gratis verzending aan. Bij bol.com dient de bestelwaarde slechts €20 te zijn om te genieten van gratis levering. Toch kom je niet altijd aan dit minimumbedrag. Het is extra zuur als je voor een product van bijvoorbeeld €19,95 of €19,99 de verzendkosten van €1,99 moet betalen. Maar is een manier bedacht om voor slechts een paar eurocenten de levering gratis te ontvangen :)

We hebben het allemaal wel eens meegemaakt: je bestelt een product dat net onder de orderwaarde voor gratis levering valt. Hierdoor moet je de verzending toch betalen, wat meestal enkele euro’s kost. Student Jelle van Vliet had hier ook last van, en heeft daarom speciaal voor producten van bol.com een tool ontwikkeld: de rekeningopvuller.

Hoe werkt de rekeningopvuller?

Met de rekeningopvuller kun je invoeren hoeveel euro(cent) je nog nodig hebt om aan het bedrag van €20 (de minimum orderwaarde voor gratis levering) te komen. Na het invoeren van het bedrag verschijnen er verschillende ebooks. Deze kun je toevoegen aan je winkelmandje op bol.com om aan het bedrag van €20 te komen. Hierdoor betaal je geen verzendkosten en krijg je er een aantal aparte ebooks bij.

gratis-verzending-bol

 

Gebruik maken van bol.com kortingscodes

Bol.com heeft regelmatig een kortingscode online staan waarmee je 10% korting krijgt op bepaalde producten. Zo kan het ook voorkomen dat je een artikel van bijvoorbeeld €21,50 besteld met een kortingscode van 10%. Je krijgt hiermee dan €2.15 korting, waardoor het bestelbedrag op €19,35 uitkomt (21,50 – 2,15). Het is dan goedkoper om nog voor €0,65 aan ebooks te bestellen, dan de verzendkosten van €1,99 te betalen.

Met deze trucjes kun je heel makkelijk snel geld besparen op je verzending. Maar laten we hopen dat deze tricks binnenkort niet meer nodig zijn en alle webshops gratis verzending aanbieden!

Bram

Méér artikelen

Praat mee!

Een prangende vraag? Of iets delen met andere bezoekers? Laat hier je reactie achter.