Zo overleeft u Carnaval 2017

Door Brecht     21 januari 2017   |  terug naar Flipit Plus

Drie ideetjes voor de ideale Krokusvakantie

Als de krokusvakantie nadert zien we allemaal in de verte ook carnaval aankomen. En aan deze bepaalde feestdagen kleven veel voor- en nadelen. Voor de één een reden om zich gelijk ne zot te gedragen in Aalst, de ander wil zich gewoon op het gemak  verkleden en amuseren en sommigen vertrekken nog het liefst met de noorderzon.

En laat ons hier bij Flipit nu zo flexibel zijn, dat we voor elk van die drie types een paar tips klaar hebben staan. Zodat iedereen op zijn eigen manier de winterdepressie kan verwerken, en uitgerust (of niet) kan beginnen aan een schoon voorjaar.

1. De fuifbeesten
We gaan jullie nu natuurlijk niet vertellen wat de hotspots zijn tijdens carnaval 2016, dat weten jullie zelf het best. Waar wij misschien wel bij kunnen helpen is hoe je zo gezond mogelijk de driedaagse doorkomt.  

  • Verstop een pak koekjes in je kostuum. Dat is als je niet als zeemermin verkleed gaat, natuurlijk. Eten is belangrijk tijdens al dat dansen en drinken en zo hoef je geen uren in de rij staan voor een frietje of lange.
  • Trek thermo-ondergoed aan. Is gewoon verstandig in februari als je een hele dag buiten staat te fuiven. En als het te warm wordt, trek de rest uit en maak van je ondergoed een aliën-kostuum.

2. De rustige verkleders
Het is uiterst begrijpelijk dat iemand zo nu en dan een carnavalletje aan zich laat passeren. Misschien gaat u dit jaar iets met uw kinderen doen, of gewoon met vrienden. Hoe dan ook, dat u niet laveloos over straat zult zwalken wil nog niet zeggen dat het geen interessante carnaval kan worden.

  • Ga naar met uw kids naar een pretpark. Vaak even leuk voor de kids als voor de ouders. En daar lopen vast genoeg verklede figuren rond om aan je carnavalsquotum te komen. (U krijgt bij Flipit België extra korting voor het carnavalfeest bij Plopsa)
  • Organiseer een sophisticated verkleedwedstrijdje met al je maten. Zoals het volwassenen betaamt. Maar dan in belachelijke kostuums. Laat iedereen een smakelijk gerechtje meenemen, en de verliezer wast af.

3. De ik-houd-het-voor-gezieners
Heeft u een bloedhekel aan al dat feestgedruis en verkleedgedoe? Trek er dan gewoon even tussenuit en spendeer uw krokusvakantie in alle rust en vree. Reizen en citytrips, om de winterdip te ontvluchten, zijn kei populair in februari. Uw Flipit redactie heeft daarom wat kortingscodes voor reisjes en tripjes voor u gearrangeerd. U kan dus makkelijk even op: 

  • Mini vakantie dicht bij huis
    We kunnen het voor je gemoedstoestand ook gewoon een vakantie noemen. Maar dan zo één die maar 3 dagen duurt. Bijvoorbeeld in de Ardennen, of in het noorden van Nederland. Even uitwaaien, en uitgerust terug komen. Precies waar de krokusvakantie voor dient, toch?
  • Vakantie in zonnige oorden
    Als je het echt groots wilt aanpakken kun je natuurlijk van de Krokusvakantie gebruik maken om even helemaal van setting te veranderen. Het enige waar jij je dan in hoeft te verkleden is je zwemkledij. 
Brecht

Brecht, Achter mijn bureautje bij Flipit ben ik dagelijks bezig met mijn twee favoriete dingen: schrijven en kortingen. Ik vind het namelijk zelf altijd heel tof wanneer ik de beste deal heb gescoord bij het winkelen. Die deals verzamel ik hier voor u, zodat...

Lees méér over Brecht

Méér artikelen

Praat mee!

Een prangende vraag? Of iets delen met andere bezoekers? Laat hier je reactie achter.