Cyber Monday België

Door Kim     28 oktober 2016   |  terug naar Flipit Plus

Cyber Monday 2016

Maandag 28 November is de dag waarop het online los gaat met aanbiedingen, deze dag staat namelijk bekend als ‘Cyber Monday’.
Niet alleen op Black Friday kunt u straffe kortingen scoren, maar ook op deze dag!

>>>CYBER MONDAY 2016: Op 28 NOVEMBER PROFITEERT U VAN DE HOOGSTE KORTINGEN ONLINE<<<

Waar komt de term ‘Cyber Monday’ vandaan?

Cyber Monday is 11 jaar geleden bedacht in de Verenigde Staten om mensen over te halen om online te shoppen.  Bijna 80% van de winkeliers gaf toen aan dat de online verkoop enorm groeide op de maandag na Thanksgiving. De reden voor deze groei was dat veel mensen weer aan het werk gingen op de maandag na Thanksgiving en daar vervolgens hun online inkopen deden vanwege het snelle internet die ze thuis vaak mistten.

Cyber Monday VS Black Friday

De periode rond Thanksgiving kenmerkt zich door shoppen met korting. Tijdens Black Friday in de Verenigde Staten worden de deals vooral in een fysieke winkel gekocht, terwijl tijdens Cyber Monday de kortingen alleen online wordt aangeboden.
Ook verschillen de deals van Cyber Monday en Black Friday van elkaar. Op Black Friday staan de klanten voornamelijk in de rij om te profiteren van koopjes op het gebied van elektronica, terwijl op Cyber Monday vaak de nadruk wordt gelegd op cadeaus voor het gezin, zoals bijvoorbeeld kinderspeelgoed.

Cyber Monday België

Een aantal jaar geleden is het fenomeen overgewaaid naar ons land. Winkeliers speelden in op het groot aantal mensen dat op de maandag na Thanksgiving zochten naar koopjes op het web. Televisies, laptops, telefoons en andere elektronica worden nu met hoge korting te koop aangeboden en de echte koopjesjager profiteert hier dan ook maximaal van.

Cyber Monday deals

Cyber Monday Amazon
Amazon is natuurlijk een Amerikaans bedrijf en doet daarom ook al lang mee met het aanbieden van afgeprijsde artikelen. Onder andere televisies, smartphones, laptops en digitale camera’s prijzen zijn speciaal af op Cyber Monday.

Cyber Monday Nike
Nike kan natuurlijk ook niet achterblijven op zo’n belangrijke online shop dag! Ben je toe aan nieuw paar Nike Air Max of Nike Roshe Run? Vergeet dan zeker niet om de Nike outlet te bezoeken, je zult daar zeker een paar leuke sneakers kunnen scoren!

Kim

Kim, Dagelijks zoek ik bij Flipit de beste acties en kortingscodes van België en plaats deze voor u online. Zelf shop ik graag mode en toffe uitjes met een fijne korting.

Lees méér over Kim

Praat mee!

Een prangende vraag? Of iets delen met andere bezoekers? Laat hier je reactie achter.