Extra veel besparen met Gezinsbond

Door Irma     6 april 2017   |  terug naar Flipit Plus

Extra veel besparen met Gezinsbond

Gezinsbond is een Belgische organisatie die zich inzet voor alle Belgische gezinnen. Met 13.500 Gezinsbond vrijwilligers biedt ze een platform waar je alles voor je gezin kan vinden: van leuke leuke uitjes tot antwoorden op opvoedkundige vragen. Het welzijn en plezier van kinderen staat bij Gezinsbond op nummer 1.

Lees hieronder verder hoe je met Gezinsbond kan besparen op het dagelijks leven én op amusante uitjes!

Besparen met Gezinsbond België
Omdat Gezinsbond een gigantische organisatie met veel bereik is, kan zij heel veel voordeeltjes en kortingen bieden.

Spaarpunten
Zo kan je bijvoorbeeld sparen met je online aankopen. Iedere keer wanneer je iets koopt bij een aangesloten spaarbedrijf, spaar je punten in je online portemonnee. Deze punten kun je later weer per schijf van €10 uitgeven bij de spaarpartners. Zo heb je binnen no-time een leuke korting bij elkaar gespaard.

Zoo Antwerpen, Standaard Boekhandel en Brantano zijn maar een paar voorbeelden van Gezinsbond spaarpartners.

Activiteiten met korting
Gezinsbond biedt ook een actueel en duidelijk overzicht van leuke, leerzame of sportieve activiteiten bij jou in de buurt. Zo kan je altijd wel iets plezants doen, zonder er te veel voor te hoeven betalen.

En met de spaarkorting van bijvoorbeeld NMBS en Lijnkaarten, kan je ook nog voordelig naar een andere stad of land. Denk bijvoorbeeld aan de Gezinsbond Efteling actie.

⇨Gezinsbond kinderoppas
Je hoeft natuurlijk niet altijd je kids mee te nemen. Vind je het moeilijk om een oppas te vinden? Dan kan je via de Gezinsbond een lieve en kundige oppas regelen.

Voordelige (jeugd)vakanties
In de vakanties hoef je ook niet stil te zitten - als het aan de Gezinsbond ligt, tenminste. Via Gezinsvakantie-Familiatours en Gezinssport Vlaanderen zijn er veel toffe en actieve vakantieformules te vinden voor het hele gezin.

⇨Plezierig op kamp
Ook heeft Gezinsbond een eigen jeugsportdienst, genaamd AFYA. Zij organiseren allerlei jeugdkampen geïnspireerd op avontuur, dieren, sporten, techniek en multimedia, sport en taal én waterfun. Zo is er voor iedereen wat!

⇨Gezinsbond tweedehandsbeurzen
De tweedehandsbeurzen worden door de Gezinsbond georganiseerd. Twee vliegen in één klap: jonge gezinnen kunnen zo voor een klein prijsje hun uitzet bij elkaar verzamelen en de verkopers houden er zelf ook iets aan over. De aangeboden kinderspullen zijn trouwens allemaal in goede staat!

Lid worden?
Voor €40 per jaar, is jouw gezin lid van Gezinsbond en kan je gebruik maken van alle voordelen die deze organisatie jou te bieden heeft. Mocht u financieel erg krap zitten, dan is er ook een lidmaatschap voor kwetsbare gezinnen waardoor je maar een fractie van de lidmaatschapsprijs betaalt.

Irma

Irma, Ik ben altijd in de mood voor een goede restaurantdeal of een leuk kleedje voor een goede prijs!

Lees méér over Irma

Méér artikelen

Praat mee!

Een prangende vraag? Of iets delen met andere bezoekers? Laat hier je reactie achter.