Klasse Lerarenkaart: uw voordelen en korting in 2016-2017

Door Brecht     1 september 2016   |  terug naar Flipit Plus

Aanvraag en voordelen Lerarenkaart

Welkom! U bent hier beland omdat u meer informatie wilt over de lerarenkaart. Dat komt goed uit want dat is precies wat u hier zult vinden. Klik op 1 van onderstaande links om direct naar het juiste hoofdstuk te gaan, zo vindt u direct wat u zoekt en kan het besparen gaan beginnen!

☛ Wat is de lerarenkaart?

☛ Voordelen van de lerarenkaart

☛ Aanvragen lerarenkaart

☛ Andere kortingen

Wat is de lerarenkaart?

Eigenlijk is het antwoord heel simpel, de lerarenkaart is gratis beschikbaar voor onderwijsprofessionals en biedt veel voordeel. Zo kunt u klassenuitjes met korting organiseren maar ook uw eigen kennis vergroten door bijvoorbeeld een museum met korting te bezoeken. Maar dat is niet alles! Ook uw partner en/of uw gezin profiteert mee van de voordelen! Zo kunt u bijvoorbeeld vakanties of wellness arrangementen boeken.
Vergeet ook uw vrienden niet en pak zo samen korting op een bezoekje aan de cinema of neem een tijdschrift abonnement.

Zo zijn er nog honderden andere voordelen te bedenken waar u, als leraar, exclusief van profiteert. Lees snel verder om nog meer voordelen te ontdekken!

Voordelen van de lerarenkaart

Aan voordeel geen tekort bij het gebruik van de lerarenkaart! Zo kunt u profiteren van voordeel op ruim 400 producten en diensten. Ook uitstapjes en reizen worden niet overgeslagen met de lerarenkaart, u kunt kiezen uit meer dan 460 verschillend opties.

Voordeel met de klas

Met de lerarenkaart kunt u op diverse gratis klassenuitjes gaan, bijvoorbeeld naar de kinderboerderij Pietersheim of het stedelijk museum Wuyts- van Campen en Baron Carly. Met het mooie weer kunt u ook gratis terecht bij het provinciaal domein Puyenbroeck, hier kunnen de kids een frisse duik nemen of lekker rondrennen in de speeltuin.

Heeft u een budget gekregen om een leuk klassenuitje te organiseren? Gebruik dan ook uw lerarenkaart om korting te regelen en bezorg de leerlingen een super dag! Wat dacht u bijvoorbeeld van een uitje naar Bobbejaanland? De kinderen kunnen niet alleen losgaan in bijna 40 attracties, ook worden er diverse shows getoond, onder andere een Halloween show!

Liever iets sportievers doen op het uitje? Pak de zwemspullen maar in en neem de waterratjes mee naar Surfers Paradise! Ze vermaken zich daar wel met windsurfen, golfsurfen, kitesurfen en stand up paddle boarding.

Wilt u echt uitpakken en de leerlingen verrassen? Kies dan voor een klassenuitje naar Disneyland Paris! De meiden kunnen daar hun heldin Elsa van Frozen ontmoeten en de jongens kunnen high fiven met Mickey, nadat ze natuurlijk de Space Mountain onveilig hebben gemaakt!

Persoonlijk voordeel

De lerarenkaart biedt echter niet alleen voordeel voor u en uw leerlingen, maar ook voor uw partner en voor uw persoonlijke ontspanning. Zoveel keuze, u kunt het zo gek niet bedenken. Om maar een voorbeeld te noemen, u krijgt korting als u een vakantiewoning aan de zilverkust in Portugal boekt! Vindt u het plezanter om naar de sneeuw te gaan in plaats van de zon? Boek dan een appartement in Oostenrijk en profiteer van het voordeel dat de lerarenkaart biedt.

Niet alleen op uitjes, maar ook op producten ontvangen zowel u en uw partner korting met de lerarenkaart. Uw partner zal vast blij zijn met een abonnement op de Margriet of Flair. Vergeet uzelf ook niet en trakteer uzelf op een abonnement op Autoweek Nederland. Ontvang ook korting op andere producten zoals verlichting, verf, computers en optiek.

Een greep uit de vele Lerarenkaart kortingen:
- 50% korting op een abonnement bij De Standaard (exclusief lerarenvoordeel)
- 66% korting op een abonnement bij Het Laatste Nieuws (+ 2 Kinepolis filmkaartjes) 
- Gratis sessie "Kissing Fish" (=pedicurevisjes) bij Pairi Daiza
U krijgt als leraar dus geen korting op de entree. Via deze pagina kan u vooralsnog besparen op de inkom bij Pairi Daiza.
- 5% korting op uw Corendon vliegvakanties voor Lerarenkaarthouders

Populairste kortingen bij leraren

 1. MAS | Museum aan de Stroom
  Past perfect bij de lessen: Aardrijkskunde en biologie, Handel en economie, Geschiedenis en cultuur
 2. Technopolis
  Past perfect bij de lessen: Techniek en praktijk, LO en gezondheid, Wiskunde en exacte wetenschappen
 3. MSK Gent
  Past perfect bij de lessen: Geschieden en cultuur, Muzische vakken

Aanvragen lerarenkaart

U wilt dus graag beginnen met besparen en profiteren van de voordelen die de lerarenkaart te bieden heeft. Het goede nieuws is dat deze kaart gratis is en iedere onderwijsprofessional er recht op heeft. Maar hoe krijgt u zo’n kaart? We zetten het voor u op een rij:

Hoe krijg ik mijn lerarenkaart 2017?

Er zijn 2 opties:

 1. U kunt vanaf December 2016 opzoeken bij welke Bib de kaart voor u klaarligt en kunt dan de kaart daar zelf ophalen.
 2. Als u zich abonneert op een het tijdschrift Klasse, ontvangt u de lerarenkaart bij het December nummer. Zelf hoeft u dan niets te doen, het wordt bij u in de brievenbus bezorgd!

Zo simpel is het! Wel goed om nog te bedenken dat u de lerarenkaart alleen tussen 1 januari en 30 juni kunt ophalen. Daarna is het helaas niet meer mogelijk om te lerarenkaart te krijgen.

Lerarenkaart voor Starters

Begin je net aan je carrière als leraar, dan heb je chance. Je moet namelijk helemaal niets doen! De Lerarenkaart wordt automatisch naar je toegestuurd en je krijgt er bovendien de eerstvolgende editie van het tijdschrift Klasse bij. Enige wat je moet weten: je krijgt je Lerarenkaart toegestuurd nadat je personeelsdossier bij het Ministerie van Onderwijs en Vorming in orde is. Drie à vier maanden na deze afronding ligt de kaart in je brievenbus. 

U weet nu wat de lerarenkaart is, welke voordelen deze biedt en hoe u deze kaart kunt aanvragen.

Net te laat met aanmelden? Niet getreurd! Buiten de straffe kortingen die de lerarenkaart brengt, kunnen wij u ook veel voordeel bieden! Kijk hieronder om de beste kortingen te bekijken!

Nog meer besparen met deze tips

​​      

Gezellig met het gezin of partner naar een pretpark? Plopsaland is super geschikt! Flipit bieden een exclusieve kortingscode aan waarmee u 10 euro korting ontvangt! Klik hier en profiteer direct.

      

Wilt u besparen op producten? Kijk dan eens op de website van Groupon! Daar vindt u niet alleen mega straffe kortingen op diverse artikelen, maar ook op restaurant menu’s en sauna uitjes. Groupon geeft al veel korting, maar Flipit Belgie geeft nog extra voordeel! Klik hier om tot 40% extra korting te ontvangen.

​     

Zalando is natuurlijk alom bekend om de ruime keuze in schoenen, wellicht leuk om vrouwlief te verrassen met een mooi paar pumps? Daar zou iedere vrouw blij van worden! Nu ontvangt u bij Flipit 20 euro korting bij aankoop van een paar schoenen, klik snel hier om te shoppen!

 

 
Brecht

Brecht, Achter mijn bureautje bij Flipit ben ik dagelijks bezig met mijn twee favoriete dingen: schrijven en kortingen. Ik vind het namelijk zelf altijd heel stoer wanneer ik de beste deal heb gescoord bij het winkelen. Die deals verzamel ik hier voor u, zod...

Lees méér over Brecht

Méér artikelen

Praat mee!

Een prangende vraag? Of iets delen met andere bezoekers? Laat hier je reactie achter.