Moederdag: zó verwen je je moeder

Door Brecht     16 april 2015   |  terug naar Flipit Plus

Met deze tips wordt Moederdag zeker een succes!

Wil jij jouw lieve moeder dit jaar eens even flink in de watten leggen? Dan is Moederdag de uitgelezen kans. Dit jaar staat zondag 10 mei in het teken van alle moeders wereldwijd die tijdens deze dag een extra lief berichtje, cadeautje of gebaar ontvangen voor al hun steun en liefde door het hele jaar. Maar hoe kan jij jouw moeder het beste verrassen? De redactie van Flipit heeft een aantal goede Moederdag cadeau tips voor je op een rijtje gezet.

Diner for twee
Hoe vaak heeft jouw moeder een heerlijk maaltje op tafel gezet? Het is nu de beurt aan jou! Dit is de kans om je moeder eens goed te verwennen met wat heerlijke hapjes en drankjes tijdens een ontbijtje op bed, uitgebreide brunch of een culinair diner bij kaarslicht. Geloof me, succes gegarandeerd!

Geurige gift
Elke vrouw is fan van lekkere verzorgingsproducten. Dus wanneer jij het favoriete geurtje of beautyproduct van jouw moeder koopt, kan haar dag niet meer stuk. Wil je jouw cadeautje met korting bestellen? Via ICI Paris XL bestel je nu met €5,- korting wanneer je de kortingscode aan het eind van je bestelling invult. Altijd mooi meegenomen, toch?Een klein gebaar
Heb je weinig tijd om zelf iets te maken voor je moeder? Dan kun je altijd nog een mooi boeket met prachtige bloemen geven. Een klein gebaar doet al heel veel goeds. Wil jij met korting online bloemen bestellen? Bij Greetz bestel je van 20 t/m 26 april bloemen met €5,- korting met de Greetz kortingscode. Ook via Brievenbusbloemen kun je nu jouw favoriete boeket met een kortingscode met voordeel bestellen.

Knutsel cadeau
In de loop der jaren hebben jij en je moeder vast en zeker veel mooie dingen met elkaar beleefd. En wat is nou leuker om alle deze momenten te bundelen tot een mooi fotoboek? Je kan tegenwoordig al heel snel en gemakkelijk een prachtig boek maken zonder al te veel geld er aan kwijt te zijn. Tip: Bestel jouw boek voordelig via Albelli met bijvoorbeeld de 35% kortingscode.

Box vol lekkers
Is jouw moeder gek op die ene melk chocola, lavendel lotion of die bepaalde rode wijn? Bundel al haar favorieten in een mooie mand of doos, pak het mooi in met een persoonlijk berichtje en.. Voila! Je hebt binnen no time een origineel pakketje samengesteld met al haar lievelingsproducten. Hoe blij wil je iemand maken?

Klusjesdag
Als moeder heb je meestal  flink wat taken in het huishouden. Van wasjes draaien, boodschappen doen tot het huis schoonmaken. Hoe fijn zou het voor haar zijn als jij die tijdens Moederdag zou overnemen? Dus hup, steek je handen uit de mouwen en zorg er voor dat zij tijdens deze dag compleet kan relaxen. 

Brecht

Brecht, Achter mijn bureautje bij Flipit ben ik dagelijks bezig met mijn twee favoriete dingen: schrijven en kortingen. Ik vind het namelijk zelf altijd heel stoer wanneer ik de beste deal heb gescoord bij het winkelen. Die deals verzamel ik hier voor u, zod...

Lees méér over Brecht

Méér artikelen

Praat mee!

Een prangende vraag? Of iets delen met andere bezoekers? Laat hier je reactie achter.