Paasvakantie 2017

Door Irma     30 maart 2017   |  terug naar Flipit Plus

Paasvakantie 2017

⇒ Wanneer is het paasvakantie?
De paasvakantie valt dit jaar van zaterdag 1 april tot en met maandag 17 april 2017. Dat komt dit jaar goed uit want er wordt mooi weer voorspeld voor aankomende twee weken! Met onze tips verveel je je geen seconde tijdens deze vakantieperiode. 

⇒ Op congé tijdens de paasvakantie
Mocht je niet van de Belgische zon willen genieten, dan zijn er nog genoeg andere opties om voordelig je Paasdagen door te komen op een andere bestemming. Zo kan je nog net de laatste sneeuw pakken in wintersportgebied. Voordelige ski- of snowboardvakanties kan je boeken via:

  • Skiset
  • Vueling
  • Groupon

Natuurlijk hoef je niet te kiezen voor de winterse optie en kan je vertoeven in een aangenaam warm land. Zie je het al voor je? Strandstoeltje, drankje met een parapluutje en die witte beentjes lekker in de zon! Neem voor een ontspannende zonvakantie eens een kijkje bij:

  • Neckermann reizen
  • Vliegtickets.be

Wil je minder ver reizen? Kijk dan eens op Bungalow.net voor leuke huisjes iets dichterbij huis.

⇒ Paasvakantie in België vieren
Ook in België kan je je aankomende weken natuurlijk prima vermaken. Wat dacht je van een weekendje of mid-weekje in de Ardennen? Of huur een auto bij Europcar en ga een heerlijk dagje naar zee. Eet een gefrituurd visje en les je dorst met een frisje!

⇒ Dagjes uit met de kids
Over dagjes uit gesproken: denk eens aan een leuk pretpark met de kinderen of kleinkinderen. Veel parken openen hun deuren per 1 april, dus dat komt helemaal mooi uit deze vakantie!

Boudewijn Seapark heeft bijvoorbeeld de openingstijden helemaal aangepast aan de Paasvakantie dit jaar. Ook zijn er veel aanbiedingen voor dit park.

  • Boudewijn Seapark

Ook Plopsaland heeft de deuren weer opengegooid voor het grote publiek en is klaar om families en dagjesmensen te ontvangen en te vermaken. Kijk even bij onze kortingscodes voor een leuke actie voor een plezante dag.

Je kan via Plopsaland trouwens naar veel meer parken dan alleen Plopsaland. Voor meer vertier kan je ook naar:

  • Plopsaqua
  • Mayaland
  • Plopsa Coo

​Mocht je er nu voor kiezen om iets zonder de kinderen te gaan doen, zoek dan een leuk uitje bij Bongo. Die bieden heel makkelijke arrangementen. Gaat je voorkeur bijvoorbeeld uit naar een avontuurlijke dag, dan kan je kiezen uit een groot aantal leuke activiteiten zoals kite surfen, wadlopen, indoorskiën, etc.

Irma

Irma, Ik ben altijd in de mood voor een goede restaurantdeal of een leuk kleedje voor een goede prijs!

Lees méér over Irma

Méér artikelen

Praat mee!

Een prangende vraag? Of iets delen met andere bezoekers? Laat hier je reactie achter.