Paasvakantie 2016

Door Brecht     9 maart 2016   |  terug naar Flipit Plus

Wat doet u tijdens het paasverlof?

De lente staat voor de deur en er wacht een lang weekend op ons. Dat hebben we te danken aan goede vrijdag en de paasdagen. Pasen valt dit jaar op zondag 27 maart en de paasvakantie is nog tot 10 april. Om het beste uit deze dagen te halen, helpen wij je hier aan leuke ideeën voor Pasen. Met de nodige bespaartips!

Aan de slag in de keuken

Pasen is natuurlijk het moment om gezellig te brunchen of lunchen. Bent u de zachtgekookte eitjes al een beetje zat? Pak dit jaar uit met een heerlijk zelfgemaakte eiersalade.

Ingrediënten voor de eiersalade:

-Zoek 5 (echte) eieren
-Klein sjalotje
-1 eetlepel bieslook
-Een klodder mayonaise met een halve theelepel mosterd
-Zout, peper, kerriepoeder
-Scheutje koffieroom.

 • Voorbereiding: Eieren hard koken en sjalotje fijn maken.

 • Bereiding: 
  ✓ Roer de mayonaise met het sjalotje, bieslook mosterd, koffieroom en de kruiden.
  ✓ Roer het tot een goed sausje
  ✓ Voeg de eieren toe.

En voilà! De eiersalade is heerlijk voor op brood en u kunt er na de paasdagen ook nog van genieten!

Paastafel versieren

Bij Pasen horen eieren. Alleen zijn deze rond en rollen weg. Daarom gebruiken we eierdoppen. Versier je tafel dit jaar met vrolijke papieren eierdop-outfits voor je eieren. Download Hier het pdf bestand van mrprintables.com en je hoeft de outfits van je eieren alleen nog maar uit te knippen en plakken.

Paastripjes

Er zijn natuurlijk mensen die Pasen als een mooie gelegenheid zien om er even tussen uit te gaan, dat begrijpen wij, hier bij Flipit, maar al te goed. Zo zien we vele promoties en kortingscodes voorbij komen van reisaanbieders die leuke reisjes voor de paasdagen hebben.

 • Een dagje weg

Plopsaland de Panne opent zijn deuren weer dit paasweekend. Hier kunt u gelijk gebruik van maken om met de kinderen naar toe te gaan. Om uw uitje naar Plopsaland wat goedkoper te maken, kunt u een Plopsa kortingscode van Flipit gebruiken om toch wat korting te scoren.

 • Overnachten in Phantasialand in Duitsland

Overnachten op een pretpark bied je de gelegenheid om het hele park rustig te verkennen. Het zou fijn zijn als dit met korting zou kunnen. Gelukkig vindt u hier speciale Phantasia deals van Groupon en Neckerman om toch wat uit te sparen.

 • Een weekendje weg is al makkelijk gescoord op Weekendesk.

Natuurlijk weet je niet al maanden van te voren dat je met Pasen een paar dagen weg wil en kun je profiteren van straffe last-minute deals die in de paasvakantie vallen.

 • Voor het ideale midweekje zit je goed bij Sunparks

Niet geheel toevallig bieden zij een last-minute aanbieding aan die geldig is tijdens de paasvakantie voor precies 4 personen waar ook uw gezin uit bestaat. (PS. Je vindt op Flipit als enige de exclusieve kortingscode voor 25% korting.)

 • Maak er wat romantisch van met een citytrip bij Travelbird

Neem het ervan en geniet dit jaar van het paasontbijt in Venetië met de fijne aanbiedingen van TravelBird.

Hopelijk gaat u zich deze lente niet vervelen en wensen wij u vast een fijne Pasen.

Brecht

Brecht, Achter mijn bureautje bij Flipit ben ik dagelijks bezig met mijn twee favoriete dingen: schrijven en kortingen. Ik vind het namelijk zelf altijd heel stoer wanneer ik de beste deal heb gescoord bij het winkelen. Die deals verzamel ik hier voor u, zod...

Lees méér over Brecht

Méér artikelen

Praat mee!

Een prangende vraag? Of iets delen met andere bezoekers? Laat hier je reactie achter.