Zo wordt u de ultieme Rode Duivels fan

Door Emma     23 februari 2016   |  terug naar Flipit Plus

Gebruik deze tips tijdens het EK 2016

De Jupiler Pro League is vlak na de winterstop alweer in volle gang. AA Gent of Club Brugge, wie zal dit voetbalseizoen de titel veroveren? Of gaat toch Anderlecht er na 3 jaar weer met de schaal vandoor? Deze onderlinge rivaliteit houdt echter niet lang aan want één ding is zeker - voetbalfan of niet - deze zomer juichen we allemaal voor dezelfde ploeg. Het Flipit team zorgt ervoor dat u de beste Rode Duivels fan bent en ook nog wat kunt uitsparen.

Het Europees kampioenschap 2016 in Frankrijk
Nog geen maand nadat de finale van de Jupiler Pro League is gespeeld, maken de Rode Duivels zich klaar voor het EK. Frankrijk neemt het op 10 juni op tegen Roemenië en daarmee gaat het Europese kampioenschap voetbal 2016 officieel van start.

Nog nooit eerder is de kans zo groot geweest dat wij de Europese beker winnen. We staan voor het eerst in de geschiedenis op de eerste plaats in de FIFA-ranglijst en speelt het EK zich bij onze zuiderburen af. Voor ons als fans is dit dus dé kans om ons elftal te supporten en om de 12e man te zijn.

België in actie
Drie dagen later In Lyon beginnen ook wij ons EK avontuur met een wedstrijd tegen Italië, de nummer 15 op de ranglijst. Wilt u deze wedstrijd in het echt bijwonen? Je bent al met Thalys voor minder dan €50 in Lyon. Vaak zijn er toffe promoties en kortingscodes voor nog wat extra korting.

Voetbalkoorts
Het zal dus niet lang meer duren voor de straten rood kleuren, voetballende kinderen het shirtje van aanvoerder Vincent Kompany dragen en zelfs bij onze noorderburen, die zich niet wisten te kwalificeren, verandert oranje een klein beetje in rood. Supermarkten geven voetbalprentjes weg, hotels rondom de stadia zijn razend populair en fan-artikelen zijn overal te koop. Hieraan ontkomen is niet erg makkelijk, maar hoeft niet onbetaalbaar te worden. We houden u op Flipit op de hoogte van alle toffe deals waarmee u de Rode Duivels extra voordelig kunt supporten.

Wat u zeker moet hebben als ultieme fan

1. Een goeie planning
Voor de thuisblijvers is het een gouden regel dat de wedstrijd gekeken wordt bij de vriend met de grootste televisie. Wanneer deze regel niet opgaat omdat niemand een grote televisie heeft (of juist iedereen), gaat de ijskast-regel van kracht. De frigo die de meeste kubieke liter bier koud kan houden wint. Hier wordt voortaan voetbal gekeken. En de fans die de Rode Duivels te voet volgen, kunnen tot 4 maart bij ons een kortingscode vinden om een hotel in Frankrijk met 10% korting te boeken. 

2. Voorbereiding
Boodschappen worden gedaan bij de supermarkt die de meeste Rode Duivels versiering weggeeft. Delhaize had 2 jaar geleden, voor het WK, Rode Duivels poppetjes en zullen ons hoogstwaarschijnlijk ook dit jaar tijdens het EK, voorzien van Rode Duivel vensterbank versiering. Het huis moet ook van buiten een goede decoratie krijgen. Een Belgische vlag is ook voor deze taak een geschikte oplossing.

3. Gepaste kleding
Als Rode Duivel fan kleed je je hier natuurlijk naar. Je draagt het voetbalshirt van je favoriete speler en verft de kleuren van onze vlag op je gezicht. De duivelsvork en een zotte hoed zijn mooie attributen die absoluut niet mogen ontbreken.

4. Eten & drinken
Een stevige trek moet zo snel mogelijk gestild worden. Een goeie tip is om het telefoonnummer van de Pizza Hut onder een sneltoets op te slaan zodat deze snel gebeld kan worden. En tijdens de wedstrijd wordt Jupiler bier gedronken. Mannen weten waarom.

5. Dag van de wedstrijd
Wees op tijd voor de opwarm technieken en ademhalingsoefeningen bij het eerste pintje. Deze zijn erg belangrijk om het volkslied uit volle borst mee te zingen.

6. Gokje wagen?
Bent u altijd de het beste in het voorspellen van de voetbaluitslagen tijdens een pool met je vrienden? En durf je wel een gokje te wagen? (Uiteraard geheel op eigen risico, want wij van Flipit kunnen natuurlijk niet garanderen dat je succes hebt.) Waar we regelmatig wel bij kunnen helpen is een straffe bonus. Vaak zijn de bonussen geldig voor nieuwe gebruikers.

Weet u zeker dat België gaat winnen en wilt u hier geld op in te zetten? Dit zijn aanbieders waar u terechtkunt om te wedden op voetbalwedstrijden. 

7. EK promo's
Op Flipit vindt u ook tijdens het EK de best beschikbare bonussen en kortingen. Onze favoriete EK promoties uitgelicht:

Met deze tips kunt u het EK op een gepaste manier volgen!

Foto's: www.guts.com en Erik Drost.
Emma

Emma, Zoals de rest van het Flipit team zot van korting en verslaafd aan online shoppen. Vakanties, citytrips, kleding, parfum, elektronica... ik bestel het allemaal online. Natuurlijk met een fijne korting. Daarom zorg ik ervoor dat we op Flipit altijd de...

Lees méér over Emma

Méér artikelen

Praat mee!

Een prangende vraag? Of iets delen met andere bezoekers? Laat hier je reactie achter.