Solden 2018

Door Emma     11 december 2017   |  terug naar Flipit Plus

Wanneer start solden 2018?

De wintersolden van 2018 starten op woensdag 3 januari en de laatste dag is 31 januari. De solden in ons kleine Belgenland zijn momenten bij uitstek waarop iedereen losgaat in de winkelstraat en de laatste jaren ook steeds vaker online. Tijdens de solden in januari 2018 is er overal uitverkoop en is alles in de afslag. Op geen enkel ander moment kan u rekenen op zoveel korting als tijdens deze periodes. Redenen genoeg om u goed voor te bereiden op de wintersolden 2018 die in januari weer van start gaan. 

 >>> PROFITEER HIER AL VAN SOLDEN KORTING IN DECEMBER<<<
 

Waar vindt u de beste solden-kortingen online?

Hier bij Flipit hebben we er onze job van gemaakt om het hele jaar door de beste en hoogste kortingen voor u te regelen. Tijdens de solden lopen deze kortingen extreem hoog op en daar laten we u graag van mee profiteren. Kleding is het meest populair tijdens de soldenperioden, de korting op deze artikelen zijn vaak het hoogst. 

Tips voor de beste kortingen tijdens de wintersolden  

Een tip is om alvast langs je favoriete winkels te gaan en je toekomstige aankopen uit te zoeken. Zo bespaar je tijdens de solden veel tijd met uitzoeken en passen. Tijdens de solden kun je vaak ook nog eens extra makkelijk online besparen op mode. Populaire webwinkels zijn fashion gigant Zalando en schoenenspecialist Sarenza, die met de Zalando kortingscodes en de Sarenza actiecodes steevast een schone korting aanbieden. Ook parfum en make up valt bijzonder goedkoop te scoren met de kortingen bij ICI PARIS XL

Wanneer gaat u het beste shoppen tijdens de solden? 

Het dilemma leeft bij iedereen: ga ik het meeste profiteren van de soldenkortingen in...

a) ...het begin van januari of juli, wanneer de schoonste artikelen nog in de rekken hangen, of
b) ...op het einde van de maand, wanneer de kortingen het hoogst zijn? 

Het is eigenlijk supersimpel: niet in of-of denken, maar gewoon in en-en. Ga beide periodes, maar bedenk op voorhand hoeveel geld u in totaal wil uitgeven. Misschien heeft u al een bepaald kleedje, broek of schoenen in gedachten, die moet u dan in het begin van de soldenperiode kopen. Anders loopt u het risico dat anderen ermee aan de haal gaan. Voor het en masse inkopen van shirtjes, accessoires en prullaria die u stiekem niet echt nodig hebt, gaat u dan tegen het eind van de maand.

→ Wanneer krijgt u de hoogste korting?

De kortingen stijgen naarmate de soldenmaand vordert. Dat betekent dat u bijvoorbeeld 40% korting krijgt op 2 januari (wanneer de solden officieel van start gaan) en op datzelfde product plots 80% korting ontvangt op 31 januari (wanneer de wintersolden 2018 eindigen). Maak dus bewust afwegingen.

→ Wat met de grote aankopen?

Grotere aankopen, zoals wasmachines, zetels of laptops wilt u natuurlijk met een zo hoog mogelijke korting kopen. Als u deze online bestelt, profiteert u van:

  1. Een ruime keuze en eindeloze voorraad
  2. ​Kortingscodes die u extra korting geven bovenop de solden prijsjes 
  3. Aan huis levering
  4. Eenvoudig prijsvergelijken van producten en winkels

Profiteer van de solden vanuit uw luie zetel

U hoeft natuurlijk geen tripjes naar de winkelstraten te plegen als u daar geen goesting of tijd voor heeft. Er is eigenlijk geen enkele reden, buiten dat het gezellig is, om anno 2018 überhaupt nog uit de zetel te komen om te winkelen. De meeste winkels hebben tegen nu wel een webshop, waar de wintersolden óók bezig zijn. Sterker nog sommige winkels hebben alleen een webshop, zoals de alom bekende Zalando webshop of populaire ColliShop bijvoorbeeld. Het merendeel van de tijd kan u in deze online winkels uitgebreider shoppen. Sommige items die ze bijvoorbeeld niet meer in een (fysiek) filiaal voorradig hebben, hebben ze 9 van de 10 keer nog wel online beschikbaar. Probeer dus vooral ook even de webshops te checken voor de solden online. 

Perioden solden 2018 België

  • Wintersolden        woensdag 3 januari 2018 t/m woensdag 31 januari 2018
  • Zomersolden        maandag 2 juli 2018 t/m dinsdag 31 juli 2018 

Méér artikelen

Praat mee!

Een prangende vraag? Of iets delen met andere bezoekers? Laat hier je reactie achter.