Sperperiode: 6x korting in juni

Door Emma     2 juni 2015   |  terug naar Flipit Plus

Extra hoge kortingen tijdens de sperperiode

Volgende maand zijn de solden er weer, maar ook tijdens de sperperiode in juni kunt u zeker al besparen bij Flipit.  Zo is er een uniek hoge kortingscode van Zalando.be en daarnaast zeer fijne andere kortingen. Heeft u nog niet al uw vakantiegeld gespendeerd? Lees snel verder en doe deze maand aankopen naar uw goesting met schone kortingen.

1. Fashion fuiven
Shop till you drop bij Zalando.be. Deze maand hebben we op Flipit een exclusieve kortingscode van 12% bemachtigd. Deze zult u nergens anders tegenkomen. Het assortiment van Zalando is zeer groot: kleding, schoenen en accessoires voor de grootsten en allerkleinsten zijn er te vinden.


2. Beauty binnen je budget
Eén van onze favoriete kortingscodes bij de dames van het Flipit team zijn die van ICI Paris XL. Make-up, parfum en andere beautyproducten met korting. Wie wordt daar niet happy van? En daarom hebben we de hele maand juni een kortingscode van ICI Paris XL beschikbaar.  En de laatste twee weken van juni hebben we een extra hoge exclusieve korting voor u. Houd de pagina van ICI Paris XL dus goed in de gaten.

3. Picture Perfect
Vindt u foto’s maken plezant, maar vergeet u er vervolgens iets mee te doen? Dan is deze maand het perfecte moment om in actie te schieten. Albelli bestaat deze maand 5 jaar en dat betekent dat u extra hoge kortingen ontvangt, zoals 35% korting op alle aankopen. Ken je Albelli niet? Hoog tijd om kennis te maken! Je bestelt er namelijk talloze fotoproducten; van fotoboeken en foto’s op canvas tot aan GSM hoesjes, mokken, agenda’s en méér.


4. Nog een mode tip
America Today heeft niet zo’n uitgebreid assortiment als Zalando, maar je vindt er zeker veel toffe items. En deze maand zijn er zeer mooie kortingen te ontvangen als je gebruikmaakt van onze exclusieve America Today kortingscodes: zo’n 20% of 10 euro korting.

5. Hello fresh food!
Bent u al bekend met het concept van HelloFresh? Het werkt als volgt: u bestelt een maaltijdbox, ontvangt deze thuis en kookt zelf de recepten van HelloFresh. Gezond, gemakkelijk (u hoeft niet naar de superette voor boodschappen), lekker en extra goedkoop met onze extra hoge korting van HelloFresh België: in juni ontvangt u zelfs 18 euro korting.

6. Coooole deals
Coolblue heeft deze maand veel toffe deals met extra hoge kortingen. De zotste kortingen vindt u in ons kortingsoverzicht van Coolblue en natuurlijk kunt u altijd zelf even een kijkje nemen op Coolblue.be om alle deals en het volledige aanbod te bekijken.

Voilà, dit waren onze 6 tips voor de sperperiode.

Heeft u zelf nog tips of ideeën? Laat dan hieronder een reactie achter.

Emma

Emma, Zoals de rest van het Flipit team zot van korting en verslaafd aan online shoppen. Vakanties, citytrips, kleding, parfum, elektronica... ik bestel het allemaal online. Natuurlijk met een fijne korting. Daarom zorg ik ervoor dat we op Flipit altijd de...

Lees méér over Emma

Méér artikelen

Praat mee!

Een prangende vraag? Of iets delen met andere bezoekers? Laat hier je reactie achter.