Valentijnsdag: de do's en dont's

Door Emma     28 januari 2017   |  terug naar Flipit Plus

Lees hier welke cadeaus echt NOT DONE zijn

In de maand februari staat één dag centraal: Valentine’s Day. 14 februari is de dag dat jij je liefje eens flink in de watten legt om jouw liefde voor diegene te tonen. Voor veel mensen is dit een grote commerciële bedoeling maar laten we eerlijk zijn. Het blijft een mooi idee om stil te staan bij de liefde die je ontvangt in het dagelijkse leven, toch? Daarom hebben wij van Flipit eens een aantal goede Do’s en Dont’s voor je op een rijtje gezet. Zo sla je dit jaar nooit de plank mis en kan je iemand zonder al te veel moeite en geld eens flink verrassen op deze dag

Do's

Een flinke bos rozen
Het is misschien een beetje afgezaagd maar een traditionele bos rode rozen doet het altijd goed. Hoe meer, hoe beter. Elke vrouw zal je hier blij mee maken. Jouw bosje rozen met korting bestellen? Kijk hier voor onze exclusieve kortingscodes op bloemen van Greetz.Een diner voor twee
Niets is romantischer wanneer je lover speciaal voor jou in de keuken heeft gestaan om iets lekkers voor te bereiden. Ben je niet zo’n mega keukenprinses? HelloFresh bezorgt complete maaltijdpakketten met de meest verse en lekkere ingrediënten voor een feestmaal. Het recept zit erbij dus dat diner staat binnen no-time op tafel. Bon appetit!Do it yourself
Wat is nou leuker dan een persoonlijk cadeautje? Je kan tegenwoordig heel gemakkelijk en snel online een fotoboekje of kaart ontwerpen met allerlei persoonlijke afbeeldingen en teksten. Dus geen gezeur met knippen en plakken maar wel een origineel en bovenal persoonlijk cadeautje. Heb je weinig tijd en geld? Bekijk hier de exclusieve kortingscodes van Albelli en Greetz voor korting op jouw bestelling.

Chocolade
Ik hoor je denken… Een cliché cadeau. Maar geloof me, chocola is bij elke vrouw áltijd welkom (bij veel mannen ook trouwens). Maar wil je liever iets originelers cadeau geven? Bij My M&M’s kun je jouw eigen persoonlijke M&M’s met korting ontwerpen. Hoe leuk? Bepaal zelf de kleur, letter, afbeelding om het chocolaatje helemaal te pimpen. Succes gegarandeerd.

Dont's

Huishoudelijke apparaten
De stofzuiger is net stuk gegaan, dus ideaal om je liefste een nieuw exemplaar cadeau te doen. Of toch niet? Dit is dus een absolute DON’T. Valentijnsdag is het moment voor een lief cadeautje en zeker niet voor een praktisch huishoudelijk cadeau. Hetzelfde geldt voor een nieuwe pannenset of andere schoonmaakproducten.

Afslankproducten
Is je vriendin druk bezig met die kerstkilootjes eraf diëten of vind je dat er wel een paar kilogram vanaf mag? Valentijnsdag is niet het moment om hierop te focussen. Doe dus geen weegschaal, dieetshakes of een sportabonnement cadeau.

Niets
Vind je Valentijnsdag maar commerciële onzin en heb je er niets mee? Met niets aankomen, terwijl je partner wel iets heeft, kan ook een echte don’t zijn! Het hoeft niet groot te zijn, maar maak in ieder geval even een lief gebaar met een klein kaartje of een onderweg geplukte roos!

Nog geen valentijn? 
Bij CityDate kun je bij jou in de buurt eens op speeddate gaan. Met deze CityDate kortingscode krijg je 10% korting. Happy Valentine!

Emma

Emma, Zoals de rest van het Flipit team zot van korting en verslaafd aan online shoppen. Vakanties, citytrips, kleding, parfum, elektronica... ik bestel het allemaal online. Natuurlijk met een fijne korting. Daarom zorg ik ervoor dat we op Flipit altijd de...

Lees méér over Emma

Méér artikelen

Praat mee!

Een prangende vraag? Of iets delen met andere bezoekers? Laat hier je reactie achter.