Win een Albelli waardebon t.w.v. €150

Door Emma     22 april 2015   |  terug naar Flipit Plus

Win een Albelli waardebon ter waarde van €150

Op zondag 10 mei is het Moederdag. Vind je het ook ieder jaar weer lastig om een origineel cadeau te kopen? Flipit België helpt je hier graag bij, want van Albelli mogen we een cadeaubon ter waarde van 150 euro (!) weggeven. Dan kun je je moeder verrassen met een fotoboek, fotomok, GSM hoesje, foto op canvas met al jullie zotte foto’s. Of één van de andere producten van Albelli… aan jou de keuze!

Hoe maak je kans?
Om kans te maken, stuur je ons een grappige foto samen met je moeder. Vertel ons kort waarom jij zou moeten winnen. Inzenden kan tot en met zondag 3 mei, dan kiezen we uit alle inzendingen de tofste foto.

Stuur je foto + motivatie naar emma@flipit.com. Zet ‘Albelli winactie’ als onderwerp in je e-mail.

De winnaar
De winnaar van onze foto actie wint een cadeaubon ter waarde van 150 euro inclusief gratis levering. Dit shoptegoed kun je naar eigen wens besteden op Albelli.be.

De winnares van de Albelli winactie is geworden: Noortje Coremans, met de volgende foto:


Heb je niet gewonnen of direct iets bestellen bij Albelli.be? Gebruik onze Albelli promotiecodes en ontvang tot wel 35% korting op je bestelling.


Actievoorwaarden

  • De actie loopt van woensdag 22 april tot en met zondag 3 mei 2015 en staat open voor ieder die in België woonachtig is.
  • De winnaar wordt op maandag 4 mei 2015 bekend gemaakt op deze pagina. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
  • De verstrekte gegevens zullen alleen gebruikt worden om je te kunnen benaderen wanneer jij de winnaar bent.
  • De voorwaarden kunnen door Flipit te allen tijde worden aangepast.

Emma

Emma, Zoals de rest van het Flipit team zot van korting en verslaafd aan online shoppen. Vakanties, citytrips, kleding, parfum, elektronica... ik bestel het allemaal online. Natuurlijk met een fijne korting. Daarom zorg ik ervoor dat we op Flipit altijd de...

Lees méér over Emma

Praat mee!

Een prangende vraag? Of iets delen met andere bezoekers? Laat hier je reactie achter.