Zalando: een complete zomergarderobe voor minder dan €100

Door Emma     29 juli 2015   |  terug naar Flipit Plus

Een kledingkast vol nieuwe vakantie outfits

Zalando zet de volgende dagen het grof geschut in om de laatste solden dagen van 2015 mee af te sluiten. Nog tot en met 31 juli geven ze een kortingscode van maar liefst 15% korting bovenop de solden afprijzing weg. Omdat de solden bij Zalando al opliepen tot -70%, is het dankzij die kortingscode van een extra 15% korting bijna onmogelijk om elders goedkoper uit te zijn. 

Ik ga op reis en ik neem mee…

…een hele koffer gevuld met de mooiste zomeroutfits, voor minder dan €100. De Flipit redactie zocht voor u uit wat u bij Zalando zoal kan kopen met die extra korting van 15%. Dat bleek niet gering te zijn en daarom stelden we een lijstje op met dé beste aanbiedingen. 

Al deze top fashion items samen kostten de tijdens de solden €117,30, maar na het toepassen van de tijdelijke Zalando kortingscode van 15%, waren we slechts €99,70 kwijt. U kan natuurlijk andere items combineren, naar eigen goesting. In ieder geval kan u er wel zeker van zijn dat u voor minder dan €100 gesteld bent voor de rest van de zomer. Van deze kortlopende actie kunnen wel enkel de snelle beslissers profiteren. Na 31 juli vervalt de Zalando kortingscode. Kies dus vooral zo rap mogelijk je favoriete items uit, voordat het niet meer kan.

Zalando’s extreme kortingen

In onze Flipit selectie van artikelen vonden we 14 artikelen, van chique zonnebril tot sexy kleedje, voor minder dan €100. Dat betekent dat u ongeveer €7 per artikel betaalt. Zalando zet u dus flink in het zonnetje tijdens deze allerlaatste dagen van de solden. In onze uitverkoren garderobe kochten we onder andere hippe sneakers voor €6,75, een klassieke little black dress voor €8,50 en een vrolijk roos kleedje tikten we zelfs op de kop voor amper €5. Hier waren we eigenlijk al meer dan content mee, maar gewoon omdat het kon gooiden we nog een skinny jeans, een ballerina kleedje, bikini, kokerrok, zwemshort, trainingsbroekje, hotpants, t-shirt, slippers, zonnebril en een schoon ketting in het winkelmandje. U gelooft uw oren bijna niet als u hoort dat we maar €99,70 afrekenden.  

En toch is het zo. U hoeft zelf geen €100 uit te geven, als uw winkelbudget €20 bedraagt, heeft u ook al een ferme nieuwe garderobe om deze zomer in te stralen. Tussen haakjes: deze korting is niet alleen plezant voor de vrouw des huizes, maar ook de mannen en kinderen profiteren van die straffe korting.

Nogmaals: wees er snel bij, de Zalando kortingscode van een extra 15% korting is maar geldig tot 31 juli. 

Emma

Emma, Zoals de rest van het Flipit team zot van korting en verslaafd aan online shoppen. Vakanties, citytrips, kleding, parfum, elektronica... ik bestel het allemaal online. Natuurlijk met een fijne korting. Daarom zorg ik ervoor dat we op Flipit altijd de...

Lees méér over Emma

Méér artikelen

Praat mee!

Een prangende vraag? Of iets delen met andere bezoekers? Laat hier je reactie achter.