Weight Watchers

Weight Watchers promotiecodes in mei 2018

Gebruik een Weight Watchers kortingscode of kortingsbon om extra voordelig af te vallen

  • Deze maand zijn er 3 acties geplaatst
  • 6 actieve kortingen

Weight Watchers online

We leven tegenwoordig in een snelle wereld, waarin je niet altijd tijd hebt om naar een Weight Watchers cursus te gaan. Gelukkig kan je online heel veel recepten, succesverhalen en motivatie vinden om jou aan je streefgewicht te helpen.

Weight Watchers recepten

Bij gezond eten hoort natuurlijk ook een nieuw receptenboek. Weight Watchers biedt heel veel gemakkelijke en lekkere recepten om jou je dieetperiode door te slepen en op gewicht te komen én te blijven. Ook bieden ze bijvoorbeeld tips over wat je kan bestellen als je uit eten gaat.

Weight Watchers punten

Het idee van Weight Watchers is heel gemakkelijk. Ieder voedingsmiddel heeft is een aantal punten waard en je mag maximaal een X-aantal punten op een dag eten. Je telt dus dagelijks jouw punten bij elkaar op en bent je meer bewust van wat en hoeveel je eet.

Weight Watchers app

De Weight Watchers app is heel handig. Zo kan je overal jouw punten bij elkaar optellen, recepten bekijken en door een moeilijke periode gesleept worden. Met één druk op de knop heb je een hele community die je steunt.

Promotiecode Weight Watchers

Helaas heeft Weight Watchers niet heel vaak een promotiecode. Wanneer ze die wél hebben, vindt u ze uiteraard hier op Flipit. Om je toch zo goed mogelijk van dienst te zijn, zorgen we ervoor dat we alle Weight Watchers acties in een overzichtje verzamelen.

Weight Watchers: meer dan alleen dieet

Het is voor Weight Watchers belangrijk dat u een nieuwe levensstijl aanneemt. Daar hoort niet alleen gezond en verantwoord eten bij, maar ook meer bewegen en support voor het leven.

Aanbiedingen van populaire winkels

Vergelijkbare codes en kortingen voor Weight Watchers

Praat mee op ons forum van Weight Watchers

Stel hier uw vraag over Weight Watchers of deel uw ervaring.

Deze Weight Watchers kortingen heeft u gemist

Deze kortingen van Weight Watchers zijn verlopen. Soms zijn oude acties nog steeds geldig.
Weight Watchers actie: start vanaf €0 en bespaar €47,90
Gezond het nieuwe jaar in met korting op Weight Watchers
Start GRATIS met Weight Watchers Flex
Weight Watchers korting → -35% op een 3 maanden plan